top of page
Wildthing insta filter Rise_edited.jpg

"Door long covid heb ik weinig energie, veel pijn in mijn spieren en een heel strak gevoel in mijn ribbenkast. Dit heeft weer effect heeft op mijn ademhaling. Ik kan slecht ontspannen en ben snel overprikkeld. Door de restorative yoga voel ik dat mijn lijf meer ruimte krijgt. Vooral rond mijn ribbenkast. Het samen oefenen met de ademhaling zorgt dat ik langzaam meer controle krijg. Door yoga nidra vind ik ontspanning en rust. Myrthe brengt door haar begrip, haar manier van praten én handelen rust in mijn onrust. Echt een aanrader!"

                                                         - Marjan

Privé yogasessie

Je zult voelen dat yoga je zoveel meer brengt dan je in woorden kunt uitdrukken. Het werkt op alle lagen van je systeem. Volledig afgestemd op waar je nu bent en jouw eigen persoonlijke behoeften.

In een privésessie onderzoeken we jouw hulpvraag en gaan we hiermee samen aan de slag. Hierbij integreer ik mijn yogakennis en mijn kennis van de menselijke psyche. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en samen gaan we kijken hoe yoga je kan ondersteunen om in balans te komen én te blijven. Afhankelijk van de hulpvraag zal dit hatha yoga of restorative yoga zijn. 

 

Wanneer is een privé sessie geschikt?

- Indien je verdieping in je practice zoekt.

- Indien je kampt met mentale of fysieke klachten waarbij je meer individuele aandacht nodig hebt.

- Indien je 1-op-1 begeleiding prettiger vindt dan een groepsles.

- Wanneer je wil beginnen met yoga, maar je niet zo goed weet waar te beginnen.

- Indien je een keer 1-op-1 begeleiding wil naast de reguliere groepsles. 

Wat is de investering?

€65 incl. btw. voor een privé sessie van 60 min. bij jou thuis. Indien er een ruimte gehuurd dient te worden komen er afhankelijk van de locatie meerkosten bij.

 

(Indien de les op een locatie buiten gemeente Venlo plaatsvindt, komen er €0,20 per kilometer aan reiskosten bij) 

Voor het boeken van een privé sessie kun je contact opnemen via het contactformulier.

bottom of page