top of page

Over mij

De drijvende kracht achter Sukha Love Yoga ben ik, Myrthe Moors. Ik ben gecertificeerd yogadocente en woon in het prachtige Venlo. Naast yogadocente ben ik ook MSc in Psychologie, afstudeerrichting Klinische Psychologie. Tijdens mijn baan als psycholoog kwam ik er achter dat dit voor mij niet de juiste plek en manier van werken was. Er volgde een periode van soul searching en in deze periode kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga.

 

Yoga had op mij vanaf het eerste moment een sterke werking en sindsdien is mijn liefde voor yoga alleen maar gegroeid. Uiteindelijk blijken mijn achtergrond en kennis als psycholoog een mooie aanvulling voor mijn yogalessen. 

 

Sinds mijn 200HR Hatha Yoga Flow opleiding bij Yogapoint Arnhem, heb ik me verder verdiept in Restorative Yoga en Yoga Nidra. In 2020 heb ik de opleiding voor Postnatal Yoga Teacher van Birthlight afgerond.

 

Mijn doel is om al het moois dat yoga te bieden heeft, aan anderen door te geven en de wereld op deze manier een klein stukje mooier te maken! 

 

Myrthe Moors Sukha Love Yoga.JPG
bottom of page